Siemens tűzjelző, siemens tűzjelző rendszerek


Milyen tűzjelző rendszert vásároljunk?

Korunkban, a tűz elleni védelmet szolgáló rendszereknek egyre komplexebb igényeket kell kielégíteniük. A tervezőknek nem csak az épület és a benn tartózkodók biztonságára kell összpontosítaniuk, hanem egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a használhatóságra és az esztétikai kivitelre is. A Sinope Security Kft kizárólag olyan gyártók termékeit forgalmazza, amelyek a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik, hosszú tapasztalattal rendelkeznek a tűzjelző rendszerek gyártásában, fejlesztésében, és megbízható logisztikai és támogatási hátteret biztosítnak vásárlóik számára. Kínálatunkból elsősorban a Siemens tűzjelző rendszereket emelnénk ki, amelyek minden szempontból a legmagasabb minőségi kategóriát képviselik. A Siemens - hátterében a több mint 160 éves tapasztalattal - a világ vezető tűzjelző rendszer gyártója. Az általa gyártott eszközökkel szinte minden körülmény között megoldható a tűz időben történő, biztonságos jelzése, és a bekövetkező károk minimalizálása.

Egy professzionális tűzjelző rendszernél elengedhetetlen követelmény valamennyi tűzjellemző gyors és hatékony detektálása. Ezzel egyidejűleg, a környezetből érkező zavarjelek és jelenségek hatására előforduló, téves riasztások számának minimalizálása legalább ennyire fontos. Az új Sinteso termékcsaláddal a Siemens mindenfajta alkalmazáshoz költséghatékony, rugalmas és rendkívül megbízható tűzjelző rendszert kínál. A Siemens által szabadalmaztatott ASA (Advanced Signal Analysis) technológiának köszönhetően az S-line eszközei páratlan érzékelési megbízhatóságot garantálnak, szinte kizárva a zavarjelenségek (pl.: pára, por, kipufogó gázok, elektromágneses mezők) által okozott téves riasztásokat. A paraméter beállítások széles köre mellett, az ASA technológia elsöprő erejét az adja, hogy valós idejű jelfeldolgozása az algoritmusok dinamikus változtatásával a lehető legpontosabban képezi le az érzékelő környezetében zajló folyamatokat. A normál irodai környezettől, a speciális területeken (szennyezett levegőjű, illetve hűtött helyiségek), át, egészen az extrém helyekig (robbanás veszélyes, kültéri, nagy légsebességű szellőzők) megfelelő érzékelőt tudunk biztosítani a rendszerekhez.

A Siemens termékpalettájáról választhatunk a kisebb épületek védelmére alkalmas, egy hurkos központtól egészen a nagy területek védelmére alkalmas, akár 5000 érzékelő fogadására alkalmas központokig. És ahol még ez a méret sem elég, vagy ahol költséghatékonyság miatt célszerűbb az érzékelő hurkokat különböző, egymástól távolabb eső pontokon összegyűjteni, ott akár 16 illetve 32db hálózatba kötött központtal, 240km-es kábelhálózattal, vagy LAN-on keresztül nagyobb távolság áthidalásával szinte bármekkora méretű rendszer kiépítése megoldható.