Behatolásjelző rendszerek

A behatolásjelző rendszerek elsődleges célja az élőerős védelem értesítése az illetéktelen behatolásról, behatolási kísérletről.

eloeros-vedelem

Élőerős védelem értesítése

A megfelelően tervezett és telepített rendszer, a mechanikai védelem eszközeire közvetlenül ráépülő érzékelői segítségével, már a mechanikai védelem megsértésének kezdetén helyszíni hang- és fényjelzőkkel, illetve távjelzéssel a távfelügyeleti központon keresztül, vagy közvetlenül – értesíti az élőerős védelmet.

Nagyfokú rugalmasság

Egy behatolásjelző rendszer biztonsági szintjét, az objektumban és a környékén elhelyezett érzékelők és a velük teljesen, vagy részlegesen lefedett védelmi körök befolyásolják. A védelmi köröket a rendszer tervezésekor, az adott hely igényei és a védelmi koncepció alapján alakítjuk ki. Az általunk használt rendszerek, moduláris felépítésük révén nagyfokú rugalmasságot biztosítanak a tervezők számára, így biztosítható, hogy védett objektumok a lehető legoptimálisabb védelmet kapják.

behatolas-erzekelok

A behatolás jelző rendszer érzékelőit hagymahéj-szerű elrendezésben, „védelmi körökben”, több rétegben helyezzük el. Az egyes védelmi körök:

Felhasználási területek

Állami intézmények

Sportlétesítmények

Szállodák

Pénzintézetek

Iparvállalatok

Kereskedelmi vállalatok

behatolasjelzo

A rendszerek alkotóelemei

A rendszerek tulajdonságai