Szerviz

Cégünk filozófiája, hogy nem elég egy biztonságtechnikai rendszert szakszerűen megtervezni és kiépíteni, de annak üzemeltetését is ugyanolyan szakszerűséggel és gondossággal kell végezni.

Színvonalas karbantartás

Nagy hangsúlyt fektetünk a már kiépített rendszerek utólagos üzemben tartásának színvonalára. Megrendelőink kérésére rendszeresen elvégezzük az időszakos karbantartási munkákat, melynek során biztosítjuk a rendszerek üzembiztos működésének fenntartását, felhívjuk a figyelmet az esetlegesen megváltozott körülmények miatt felmerülő biztonsági kockázatokra, segítjük a felhasználókat a berendezések leghatékonyabb használatának elsajátításban. Egy estleges meghibásodás esetén szervizünk akár 3 órán belül meg tudja kezdeni a hiba elhárítását, függetlenül attól, hogy a meghibásodás munkaidőben, hétvégén vagy éjszaka történt.

7/24 ügyeleti javító szolgálat

Kiemelt fontosságú objektumok esetén rendelkezésre áll a 7/24 rendszerben működő ügyeleti javító szolgálatunk, mely tevékenységét országos hatókörrel látja el. Valamennyi szerviz és karbantartói munkakört ellátó munkatársunk magasszínvonalú és folyamatos szakmai képzésben részesül, továbbá rendelkezik a tevékenység végzéshez szükséges hatósági, kamarai és szakmai engedélyekkel.

Forduljon hozzánk

Amennyiben szerviz és karbantartói tevékenységünkkel kapcsolatosan személyes információra van szüksége kérjük forduljon munkatársunkhoz.

Elérhetőségek