Cégismertető

Cégünk elektronikus biztonságtechnikai rendszerek (behatolásjelző, tűzjelző, beléptető és videó) tervezését, kivitelezését és üzemeltetését végzi.

rolunk

Rólunk

A Sinope Security Kft. 2000-ben alakult. Az alapító tagok egyesítették a biztonságtechnika területén szerzett több, mint 30 éves szakmai és gazdasági tapasztalatukat.

Vállalatunk a megrendelők és a piac igényeinek megfelelően folyamatosan fejlődött, bővítette mind létszámát, mind szakmai, technikai és informatikai hátterét, így mára elérte, hogy akár a közepes vagy nagy méretű biztonságtechnikai rendszerek tervezését, kivitelezését és üzemeltetését is kiváló minőségben tudja végezni.

Biztonságtechnika

Cégünk alapvetően elektronikus biztonságtechnikai rendszerek (behatolásjelző, tűzjelző, beléptető és videó) tervezését kivitelezését és üzemeltetését végzi. Működési körzetet tekintve, országos, illetve Európára kiterjedő hatáskörrel működik. Tevékenységünk nem csak Budapesthez kötődik, hanem telepítünk, és rendszeresen karbantartunk rendszereket az ország egész területén sőt Európa számos országában is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az ország egész területén, és Európa számos országában is végzünk telepítést és karbantartást.